Najlepiej to wypożyczyć glocka ze strzelnicy , kupić 10 pocisków 9 mm i wystrzelać cholerne szpaki. Dla niewtajemniczonych w używanie broni polecam wiatrówkę.
a ja mam wiatrówke
[ Dodano: 2008-12-17, 16:27 ]
Bubas napisał/a:
Cytat:
O co byście poprosili Facetów w Bieli? Może któryś z forumowiczów ma jakąś radę w waszej sprawie?
A teraz mój problem: Hordy Szpaków atakujących co roku drzewo czereśniowe.
Mój dziadek pozbył się szpaków i wróbli strzelając do nich z wiatrówki. Niestety nie jest to humanitarny sposób. A na nornice polecam świece dymne w ogrodniczym można nawet kupić bo ja kupowałem 3 sztuki za 5 zeta ale takie bycze te świece. Potem zapalacie ją wrzucacie do dziury z nornicami i zasypujecie. Tam gdzie będzie wydobywał się dym zasypujeci i noriczki się duszą
no mandacik by był no ale wróble to aż tak nie przeszkadzaja chyba...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Budowa domów pod klucz, budowa domów jednorodzinnych, budowa domów w Warszawie Budownictwo zagęszczarki, wypożyczalnia maszyn budowlanych, zagęszczarki, kompresory,sprzęt budowlany, prace budowlane, usługi budowlane, firmy budowlane