Wysłany: 2008-12-28, 16:41 Jaki mit podobał ci się najbardziej?
Tak jak w temacie.
Mi spodobał się mit o ucieczce z Alcatraz. Fajny też był o samochodzie odpalanym przez 3 rakiety i ten z beczka i manekinem.
Podajcie swoje propozycje.
Google
Wysłany: Reklama Google - forum próbuje zarobić na swoje utrzymanie ;-)
Mi sie najbardziej podobal mit o wybuchu 30 , 000 zapalniczek
PS: Zwracam sie z prosba do moderatorow , aby wyrazy z brakiem polskich znakow przeksztalcono na wlasciwe , poniewaz nie mam chwilowo polskich znakow na forum .
_________________ dostałem warna . Moderatorom i Administratorom obiecuję , iż to się więcej nie powtórzy !
Mnie najbardziej podobał się mit o tym, że salami mogło posłużyć jako paliwo do amatorskiej rakiety...
Był jeszcze fajny odcinek o przysłowiu 'Proste, jak zestrzelenie ryby w beczce'...
Mi ogólnie wszystkie podchodzą do gustu. Jedne z fajniejszych były: czyszczenie betoniarki dynamitem (szczególnie koniec), budowa jetpacka zarówno tego ze śmigłami, jaki i z butelek po wodzie i pogrążanie technik, które używali bohaterowie w filmie Piraci z Karaibów.
Żal, po co taki dział na tym forum, przecież MY nie lubimy pogromcy mitów. Mi żaden mit się nie podobał bo żadnego odcinka nie oglądałem. BRAINIAC jest the best!!! Pogromcy niech idą lepiej spać!!!
Kogo masz na myśli pisząc "MY"? Czemu w ogóle się wypowiadasz na jakiś temat skoro nie wiesz o co w nim chodzi? To jest dopiero żal...
sapper18
_________________ pogromcom mitów zdecydowanie mówimi NIE!!!
Jak Ci się nie podoba to nie pisz na tym forum, każdy może lubić co chce. Oczywiście Brainiac lepszy ale PM też lubię
Mi podobał się odcinek, w którym miażdyli samochód na naleśnik, najpierw za pomocą dwóch ciężarówek , potem za pomocą sań rakietowych rozpędzonych do 1,5k km/h
_________________ Moja poezja:
Kiedy zimno jest na dworze zrób trotylu całe morze. A gdy gorąc mocno praży - ciekły azot lej po twarzy.
Gdy zaś ciemno jest na dworze(bywa tak o późnej porze), świat rozświetlić to Twój cel - przemień szybko wodór w hel.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Budowa domów pod klucz, budowa domów jednorodzinnych, budowa domów w Warszawie Budownictwo zagęszczarki, wypożyczalnia maszyn budowlanych, zagęszczarki, kompresory,sprzęt budowlany, prace budowlane, usługi budowlane, firmy budowlane