To o jednoczesnym dmuchaniu przez nos i usta było w "Brainiacu", więc nie miejcie do mnie pretensji, że wam się to udało. Lepiej wyślijcie zażalenie do programu, że podają fałszywe informacje.
Moim zdaniem to z kręceniem nogą i ręką w przeciwne strony jest niewykonalne. To z dmuchaniem przez nos i usta jednocześnie też mi nie wychodzi. Ale moim kolegom też nie wychodzi. No cóż, są pewne rzeczy, których ciało człowieka nie jest w stanie jednocześnie wykonać.
Dmuchanie jednocześnie nosem i ustami jest proste, wypuszczanie długopisu i łapanie go tą samą ręką też jest proste, ale nie wychdzi mi kręcenie ręką w lewo a nogą w prawo. Jest to trudne do zrobienia lecz po krótkich treningach przypuszczam by sie wytrenowało. Tak jak kręcenie jedną ręką do przodu, a drugą do tyłu.
N00Bek, nie musiałeś czytać wszystkich stron, żeby wiedzieć, czy było poruszane o polizaniu własnego łokcia. O tym było w pierwszym poście w tym temacie. Tak samo jest z nuceniem z zatkanym nosem. To również było w pierwszym poście. Starajcie się nie powtarzać doświadczeń. Admini powinni zwracać na to uwagę.
mam coś podobnego z rękami w kieszeni tylko z tym że stajesz w framudze i ciśniesz w framugę oboma rękami 30 s z uporem maniak bo to bardzo trudne ręce idą same do gory
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Budowa domów pod klucz, budowa domów jednorodzinnych, budowa domów w Warszawie Budownictwo zagęszczarki, wypożyczalnia maszyn budowlanych, zagęszczarki, kompresory,sprzęt budowlany, prace budowlane, usługi budowlane, firmy budowlane