Wysłany: 2009-07-01, 20:27 Pytanie do adminów o "Rupieciarnie" ..........
Witam Moderację.....
Mam pytanie ,które jak myślę rozprzestrzeniłoby i za promowało na swój sposób portal Brainiac.pl. a mianowicie: Czy dział Sklep można by było poszerzyć o pododdział "RUPIECIARNIA" ,w którym można by było oddać (ew.Odsprzedać po niskiej cenie) już niepotrzebne rzeczy elementy ,które Nam nie są potrzebne np.ze względu na zdobycie doświadczenia umiejętności albo po prostu bo mamy za dużo....
Jeżeli chodzi o elektronikę to tranzystory rezystory ,transformatory mogę oddawać za darmo mam ich sporo tak jak przekaźników itp rzeczy nawet diody LED.
Widzę ,że sporo osób poszukuje przewodów do np. "zapalników" Przewodu takiego u mnie pod dostatkiem a jak za braknie to wszyscy złożymy się i na hurtowo można kupić....
Co Wy drodzy Brainiacy , Moderatorzy i Admini myślicie o tym pomyśle ??
Myślę że czemu nie... także nikt nie musi na to iść... wysyłka np. za pobraniem jeżeli ma sie komuś coś przydać mojego co mam zamiar wywalić na śmieci to proszę bardzo...
_________________ CHEMIK OGÓLNY I NIEORGANICZNY
Pomoc poza forum: odpłatnie
Na Forum należy używać jsMath do zapisu równan i wzorów chemicznych, aby zamiast pisać: (cyklopentadienylo)diwodórkarbonylwolfram(II)-mi-kappta^3-octano-mi-oksoeten(trifenolofosfina)platyna(II) (Pt-W) napisać: [(PtWCp(CH_{3}COO)O(CO)(CH_{2}=CH_{2})(H_{2})Ph_{3}P]
Chemia to nie zabawa! Preparatyki, przepisy oraz bagaż doświadczenia zamieszczam w celach edukacyjno-informacyjnych. Jednocześnie zachęcając do samego czytania. Nie odpowiadam za wykorzystanie informacji zawartych w moich postach. Nie uważam też, że są one prawdziwe. =P
Niech Pan błogosławi Chemikom...
Nie mam nic przeciwko umieszczaniu tego typu tematów w sklepie. Nie widzę potrzeby zakładania specjalnego poddziału.
Nigdy nie produkowałem i nie używałem materiałów wybuchowych. Moja wiedza opiera się jedynie na informacjach z internetu i literatury. Nie zajmuję się rekrutacją do działu chemii, więc proszę nie wysyłać PW w tej sprawie do mnie! * Nie przyjmuję podań o dostęp do działu pirotechniki od osób posiadających mniej niż 15 postów. *
Witam
Odyn ma racje ale ostatnio tak mało czasu..... (aj ta praca). Tak więc jak ktoś chce coś dostać to pytać i dawać na "Sklepie".
Pozdrawiam...........
_________________ [Elektronik ,elektryk]
Możecie liczyć na moją radę w kwestii elektroniki i wiedzy ogólnej. Reszta to laik i amator choć zawsze staram się pomóc.......
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Budowa domów pod klucz, budowa domów jednorodzinnych, budowa domów w Warszawie Budownictwo zagęszczarki, wypożyczalnia maszyn budowlanych, zagęszczarki, kompresory,sprzęt budowlany, prace budowlane, usługi budowlane, firmy budowlane